Velbus

Velbus

Velbus is een zeerbetrouwbaarmodulair domoticasysteem. De onderlinge verbinding gebeurt via een buskabel die bestaat uit 4 aders (2 voor de voeding en 2 voor de data). Er is geen centrale aanwezig waardoor het systeem extreem betrouwbaar en eenvoudig is.


Een minimale opstelling bestaat uit twee basismodules: een ingangs- en een uitgangsmodule. Ingangsmodules verwerken de informatie afkomstig van buitenaf (bv. drukknoppen, schakelaars, sensoren , enz.) tot buscommando's. Uitgangsmodules interpreteren deze commando's en besturen op hun beurt verlichting, verwarming, airco, stopcontacten, rolluiken, enz. De status hiervan wordt door middel van feedbackleds weergegeven op de ingangsmodules. Toepassingen: domotica thuis, op kantoor of in het bedrijf, procesbewaking, enz...


"Alles aan" of "alles uit" schakelpunten, statussen bekijken van de verschillende uitgangen,sferen creëren met gedimde lichten, uw verwarming in de badkamer op comfortmodus zetten vanuit de slaapkamer en bewegingssensorengebruiken om het licht op de oprit te laten doven na enkele minuten zijn maar enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. Als u er rekening mee houdt dat dit alles kan voor één van de meest competitieve prijzen op de markt, is de beslissing toch snel genomen?


Wij maken zelfs een design-visualisatie op uw smartphone/tablet et koppeling tot Velbus, natuurlijk volgens uw smaak.