Projecten

Hoeve de Blauwpoorte te Heule (Kortrijk)


U wil uw gasten trakteren op de grandeur van weleer? Treed binnen in Hoeve De Blauwpoorte. Ooit een omwalde vierkantshoeve met raspaarden, nu een first class eventlocatie. Van uw feestmenu tot het tafellinnen: elk detail ademt traditie en vakmanschap. Uw huwelijksfeest in de grote schuur, babyborrel in de stalvleugel of bedrijfsevent in het wagenhuis? Ons team werkt met plezier een onvergetelijk event voor u uit. En u geniet, in een exclusief en sfeervol historisch kader.

“Hier ontmoeten ambacht en innovatie elkaar in elk feestelijk detail. Beleef uw event als een reis door de tijd, van nu naar 1444 en weer terug.”


Itechnics heeft bij dit project de volledige elektrische installatie uitgewerkt. De volledige installatie is KNX gestuurd. Door gebruik te maken van LEDstrips en dimmodules kun je hier hele mooie sferen creëren

Renovatie privé binnen en buitenzwembad met Whirlpool en Sauna


Bij dit project moest men vroeger de rolluiken van de zwembaden openen in de elektricteitskast. Dank zij onze aanpassingen kan nu alles gebeuren via de Iphone of/en Ipad van deze eigenaar.


Men kan tevens de temperatuur aanpassen van het zwembad en de Whirlpool op de visualisatie (vroeger moest in de technische ruimte de thermostaat aangepast worden)

Sauna kan opgestart worden, wanneer deze zijn ingestelde waarde heeft dan krijg men een Pushnotification op de Iphone. temperatuur en duurtijd saunasessie kan tevens aangepast worden op de visualisatie.