Larnitech

Larnitech

Niets is leuker dan het besturen van je eigen huis met je smartphone of tablet.

Of je nu een klein appartement, een twee-onder-een-kap of een grote vrijstaande villa hebt: in elk huis kun je de apparatuur van Larnitech gebruiken om ‘alles waar een stekker aan zit’ te besturen. Handmatig, of volledig geautomatiseerd. De verlichting, je wandcontactdozen, je tuin, de sproeiers, de rolluiken, je verwarming: alles is regelbaar en bestuurbaar met Larnitech.

Dankzij een zeer breed assortiment modules (o.a. schakelen, dimmen, LED-verlichting, rolluiken, pompen) ben je met Larnitech in staat alles in je woning eenvoudig te besturen met je smartphone of tablet.

En: betaalbaar! Dankzij de unieke technologie achter Larnitech is het ‘automatiseren’ van je huis veel goedkoper dan je denkt!

Larnitech domotica

Thuisbioscopen, multiroom audio, IP-camera’s, alarmcentrales, toegangscontrole systemen: het is allemaal te integreren binnen het Larnitech Smart Home Systeem.

Door de beschikbaarheid van verschillende IO-interfaces (o.a. RS232, RS485, DALI, I/O, 0-10 Volt) is de integratie van andere systemen (zoals zonnepanelen, alarmcentrales, airco’s, warmtepompen) geen probleem; alles is mogelijk. Daarnaast kunnen onze ontwikkelaars ook op IP-niveau drivers ontwikkelen (zoals reeds gedaan is voor bijvoorbeeld Sonos, Philips Hue, IKEA en Satel)

Larnitech domotica
 • Voorkom overstromingen!
  De Larnitech installatie kan door middel van waterleksensoren eenvoudig de kraan van je vaatwasser, wasmachine of bad dichtzetten als er een lekkage wordt gedetecteerd. Uiteraard krijg je daar als gebruiker ook een melding van op je smartphone of tablet.
 • Aanwezigheidssimulatie
  Met een ingebouwd script voor aanwezigheidssimulatie creëer je een situatie waarbij het net lijkt alsof je thuis bent. Verlichting maar ook muziek gaat op verschillende dagen en tijdstippen aan, waardoor ongewenst bezoek de indruk krijgt dat er iemand aanwezig is.
 • IP-camera’s
  Binnen de Larnitech app kun je elk merk en type IP-camera integreren en zichtbaar maken. Ook als je ‘buiten de deur’ bent!
 • Alarmsysteem
  Met het script ‘Veiligheid’ wordt je geïnformeerd als iemand toch je woning binnendringt. Maar met onze eigen multiroom oplossing kun je dan eenvoudig een hond laten blaffen of een gesproken boodschap laten klinken door je luidsprekers.