KNX Domotica

KNX - Leef- en woonautomatisering


Of het nu gaat over een woning of een groot bedrijfscomplex: de vraag naar comfort en flexibiliteit rondom het beheer van  verlichting, HVAC en toegangscontrole neemt zienderogen toe. iTechnics houdt zich al jarenlang bezig met de aanleg van KNX domotica systemen. Met een domotica systeem dat slim ontworpen is, is het mogelijk om veel uit het systeem te halen. Denk daarbij aan de visualisatie op een touchpanel, het op afstand bedienen van elektrische apparaten via de smartphone of het gehele proces automatisch laten verlopen.


Meer dan alleen elektriciteit

Domotica houdt in dit geval ook in dat de sturing en regeling van de verwarming in dit systeem geïntegreerd zijn. Op die manier is het comfort binnen elke woning of elk gebouw naar een maximale hoogte te tillen. Als u ervoor kiest om iTechnics een KNX domotica systeem bij u te laten aanleggen, dan verzorgen onze ervaren medewerkers de volledige projectleiding en ondersteuning van de betreffende installateur. Zowel bij het aanleggen van het systeem als bij de uiteindelijke inbedrijfstelling. U wordt op die manier dus volledig ontzorgd.


De voordelen van KNX domotica

Iedereen profiteert van het werken met en gebruiken van KNX domotica, met name de uiteindelijke gebruikers. Er worden aanzienlijke energiebesparingen behaald, alleen al door het feit dat verlichting en verwarming alleen aan zijn op het moment dat dat nodig is. Daarnaast is er veel besparing op het gebied van ontwerp- en installatietijd. Alle verbindingen lopen namelijk via één bus. Daarnaast is KNX domotica flexibel en toekomstgericht, want het systeem kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid voor nieuwe toepassingen.

Basalte Itechnics
Ipad Itechnics
KNX MDT Itechnics