Doe het zelf

Doe het zelf uw elektrische installatie van "gewone" elektriciteit tot domotica met behulp van iTechnics.

De elektriciteit volledig zelf leggen is mogelijk, maar niet voor iedereen haalbaar. Het vraagt namelijk de nodige kennis en ervaring:

Met de steeds strenger wordende eisen, de verschillende types bekabeling en de ingewikkelde domotica, zijn elektriciteitswerken veel complexer geworden in vergelijking met vroeger. Ga je zelf aan de slag, dan moet je bijvoorbeeld ook in staat zijn om zelf een elektriciteitsplan of alle nodige documenten voor de keuring op te stellen. Als doe-het-zelver is het niet altijd makkelijk om daar correct over te oordelen. Wij helpen u bij dit alles.

Laat ons uw wensen weten. wij spreken af en stellen uw elektrisch plan samen, dat kan gaan tot "gewone" elektriciteit met schakelaars tot domotica met spraaktechnologie. Wanneer uw plan samengesteld is kunnen we overgaan tot alles uittekenen in de "bouw". Na het schijven en kappen komen wij langs om samen een uurtje elektrische leidingen te leggen, tot u dit zelf perfect kunt. Wanneer alle leidingen gelegd zijn, komen wij nogmaals langs om te kijken of niets vergeten is, daarna kan alles ingemetseld(gepleisterd) worden. 


Pleisterwerken klaar? Dan komen wij een uurtje uitleg geven hoe u alle drukknoppen, schakelaars, armaturen, spotjes moet aansluiten, de elektrische kast willen wij gerust aansluiten maar u mag dit eveneens ook doen.


Tot slot word alles geprogrammeerd (indien domotica). en getest.


Wij kijken om langs te komen om uw elektrische installatie te keuren. en zo bespaart u zeker 50% op uw elektrische installatie door zelf te doen.Wij kunnen u helpen met het zelf installeren van KNX, Larnitech of Velbus.